Tømrer med fokus på kvalitet

Er du på udkig efter en professionel og pålidelig tømrer eller snedker, der altid leverer et grundigt stykke arbejde og lever op til dine forventninger? Hos Tømrer- og Snedkerforretning v/ Lars Toft er vi de helt rette at tage kontakt til. Vi kører ud til kunder i hele Sønderborg, Aabenraa og Haderslev, og herudover er vi et tømrerfirma, der laver alt inden for tømrerarbejde derudover har vi speciale i tag, vinduer og tilbygninger.

Vi laver ydermere mange af vores opgaver i totalentrepriser, udskiftning af vinduer, renovering af hus, tilbygning og tagrenovering, hvorfor vi er en alsidig tømrer, der sikrer et tillidsfuldt forhold mellem virksomheden og kunden. Derfor er vi også dækket af Dansk Håndværk Garantiordning.

Vi har altid fokus på vores sociale ansvar i forhold til, at beskæftige lærlinge for at få nye kræfter til tømrerfaget.

Hvad koster en tømrer i timen?

Har du brug for et snedkerfirma til at varetage en opgave for dig, er du hos os, garanteret en yderst kompetent tømrer- og snedkermester til en god pris i hele Sønderjylland. Vi vil kunne være behjælpelige med alle opgaver inden for traditionelt tømrer- og snedkerarbejde, og herudover udfører vi også renoveringsopgaver af forskellig art.

Prisen på en tømrer afhænger naturligvis af forskellige ting, såsom opgavens omfang, men ligegyldigt hvad, lover vi konkurrencedygtige priser, uden at det går ud over kvaliteten af vores arbejde.​

Ring eller skriv allerede i dag​

Vi sørger altid for at levere et godt stykke håndværk, der lever op til dine ønsker, og som desuden lever op til vores aftale.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi som tømrer vil kunne tilbyde dig, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 74 46 69 02, mobil 23 44 90 94 eller skrive til os på e-mail lars@toft.mail.dk, og så giver vi dig et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Bliv ringet op omkring  et uforpligtende tilbud!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Lad os hjælpe​​

Uanset om du står over for en stor eller en lille tømreropgave i hjemmet, vil der næsten altid være mindst én uforudset udfordring, der kræver et professionelt blik på tingene. Udfyld formularing under, og lad os se på dit næste byggeprojekt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​Tømrer- og Snedkerforretning v/Lars Toft

CVR: 18463970​

Kontakt

Adresse

Lundsgaardsvej 19

6400 Sønderborg

Din garanti