Medlem af Dansk Håndværk

Konkurrencedygtige priser

Tømrerfirma med solid erfaring

Mere sol - hele året

En Skjern Udestue bringer lys, luft og have lige ind i stuen og resten af boligen og bliver ofte hjemmets mest populære rum.

Det er ikke tilfældigt, at både de grønne planter og mennesker stortrives her: Det giver glæde og velvære at mærke solens stråler gennem de store glasfelter, og med moderne glas og ventilation bliver udestuerne behagelige at være i hele året. 
 
Udestue eller vinterhave – hvad er forskellen?
Udestue og vinterhave er i realiteten det samme. Da vi hos Skjern Udestuer begyndte, var det udestuer, der blev solgt, dengang helt uden isolering. Tiderne skifter, og i dag har vi begrebet vinterhave: en udestue, som er meget bedre isoleret end tidligere.

I dag bygger vi desuden med superlavenergi termoglas, med varm kant, bedre tagmaterialer og isolering i gulvet – men dog stadig uopvarmet. Der må ikke være permanent opvarmning i en udestue/vinterhave, men det er tilladt at benytte andre varmekilder som for eksempel brændeovne eller pejse.

Vinterhave på punktstøbt sokkel
Send forespørgsel vedr. produkt: Skjern Udestuer

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi sørger altid for at levere et godt stykke håndværk, der lever op til dine ønsker, og som desuden lever op til vores aftale. Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi som tømrer vil kunne tilbyde dig, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os. Så giver vi dig et tilbud på din opgave.

Kontakt os

Tømrer- og Snedkerforretning v/Lars Toft

Lundsgaardsvej 19

6400 Sønderborg

Telefon: +45 7446 6902

Mail: lars@toft.mail.dk

CVR-nummer: 18463970​

Fagligt godkendt

Her i vores tømrerfirma har vi et stærkt fundament af viden og en solid erfaring indenfor byggebranchen. Vores håndværkere bringer flere års erfaring til dit projekt, og leverer kvalitetsbevidst service.