Tilbygning og ombygning af hus i tæt dialog med dig

Står du og har brug for professionel rådgivning eller hjælp til en tilbygning? Er vi hos Tømrer- og Snedkerforretning v/ Lars Toft i Sønderborg, de helt rigtige at tage kontakt til, hvis du er bosiddende i Aabenraa, Als eller omegn. En omfattende ombygning eller renovering af hus er et rigtig godt alternativ til at flytte, og det giver både bedre plads, ligesom at det vil kunne øge husets værdi markant.

Vores tilbygninger tager altid udgangspunkt i husets nuværende stil, så du er garanteret et flot resultat, og herudover er vi i stand til at kunne tilbyde det som totalentreprise. Det betyder at vi naturligvis står for al kontakt til andre håndværkere. Endelig skal det nævnes, at du er garanteret effektivitet samt tæt dialog, når du vælger os til at varetage en opgave for dig.

Hvad koster en tilbygning?

​Det er naturligvis svært at sige, hvad en tilbygning helt præcis vil koste dig, men vi tilbyder konkurrencedygtige priser på store og små opgaver i hele Sønderjylland. Derfor er du hos os altid garanteret høj kvalitet til en lav pris, og herudover har vi mange års erfaring inden for feltet. Dette betyder, at vi vil kunne være behjælpelige uanset hvilken slags tilbygning, der er tale om. Vi er de helt rigtige at tage kontakt til, hvad end der er tale om murermestervilla eller et hus i træ.​​

Kontakt os allerede i dag og hør mere

​Vores otte kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at indfri dine drømme, når det kommer til tilbygning, ombygning og renovering af hus og så endda til en yderst fordelagtig pris. 

Vi kan således tilbyde alsidigt tømrer- og snedkerarbejde i høj kvalitet, og du kan høre meget mere ved at ringe til os på telefon 74 46 69 02 eller ved at skrive til os på e-mail lars@toft.mail.dk.

​​

Uanset om du står over for en stor eller en lille tømreropgave i hjemmet, vil der næsten altid være mindst én uforudset udfordring, der kræver et professionelt blik på tingene. 

Firma

​Tømrer- og Snedkerforretning v/Lars Toft

CVR: 18463970​

Kontakt

Din garanti