Renovering af hus både udvendig og indvendig

Hos Tømrer- og Snedkerforretning v/ Lars Toft er vi ganske enkelt eksperter, når det kommer til renovering af hus i hele Sønderborg, Aabenraa, Als og omegn. Ved en renovering af hus, er der mange valg, der skal træffes, men vi er i stand til at give dig den nødvendige rådgivning, så du kan få svar på alle dine spørgsmål. Vi vil desuden både kunne hjælpe i forhold til udvendig og indvendig renovering, og vi er således de helt rette at tage kontakt til, såfremt du drømmer om at få forbedret og fornyet din bolig.​

Hvad koster renovering af hus?

​Det er svært at sige, hvad en renovering eller ombygning af hus helt præcis vil komme til at koste dig, i og med at dette naturligvis afhænger af mange forskellige faktorer. Dog garanterer vi en rigtig god pris i hele Sønderjylland, hvad end der er tale om en indvendig eller udvendig opgave.

Er dit hus ved at være gammelt, eller har du brug for mere plads, er vi det helt rigtige firma at gå til. 

Med vores mangeårige erfaring vil vi kunne give dig den nødvendige rådgivning, så du kan få lige netop det resultat, du går og drømmer om. Ydermere vil vi også kunne være behjælpelige, såfremt du er i tvivl om materialer.

Ring eller skriv i dag og hør mere

​Drømmer du om renovering af hus, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 74 46 69 02 eller ved at skrive til os på e-mail lars@toft.mail.dk Vores yderst kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med lige netop din opgave, og så er det sådan set underordnet, hvorvidt der er tale om en større eller mindre opgave.

Er en renovering ikke nok? Vi tilbyder også tilbygning til hus og tagrenovering.

​​

Uanset om du står over for en stor eller en lille tømreropgave i hjemmet, vil der næsten altid være mindst én uforudset udfordring, der kræver et professionelt blik på tingene. 

Firma

​Tømrer- og Snedkerforretning v/Lars Toft

CVR: 18463970​

Kontakt

Din garanti