​Tagrenovering og tagreparation i høj kvalitet

Går du og drømmer om en tagrenovering, vil vi her hos Tømrer- og Snedkerforretning v/ Lars Toft kunne hjælpe dig, som er bosiddende i enten Aabenraa, Als, Sønderborg og omegn.

Vi er ganske enkelt eksperter, når det kommer til reparation og renovering af tag, da vi har mange års erfaring inden for dette felt. Det betyder ydermere, at vi er i stand til at tilbyde dig professionel rådgivning og vejledning til valg af de helt rette materialer i forhold til husets udseende, vedligeholdelse samt holdbarhed.​

Hvad koster et nyt tag?

Når det kommer til tagreparation og tagrenovering, er det naturligvis svært at give en helt konkret pris på forhånd, eftersom den naturligvis afhænger af forskellige faktorer, såsom hvor stor en opgave der er tale om samt tagets tilstand. Dog garanterer vi et produkt, der lever op til dine forventninger til konkurrencedygtige priser, da vi mener, at alle skal kunne have råd til et nyt tag i høj kvalitet.

Det skal desuden nævnes, at vi er i stand til at udføre tagopgaver inden for en lang række materialer, heriblandt:

  • ​Skifertag
  • ​Eternittag
  • ​Tegltag
  • ​Betontag
  • Ståltag

Få et godt tilbud på din næste tagrenovering

​Få en rigtig god pris på en tagrenovering i hele Sønderjylland ved at ringe til os på telefon 74 46 69 02 eller ved at skrive til os på e-mail lars@toft.mail.dk.

Sammen gennemgår vi dine konkrete ønsker og krav til den pågældende opgave. Vi vil være helt sikre på, at du får lige netop det resultat, som du går og drømmer om, hvad end der er tale om en reparation eller renovering. Vores otte kompetente og professionelle medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, og herudover tilbyder vi også professionel rådgivning, samt udskiftning af vinduer og renovering af hus.

​​

Uanset om du står over for en stor eller en lille tømreropgave i hjemmet, vil der næsten altid være mindst én uforudset udfordring, der kræver et professionelt blik på tingene. 

Firma

​Tømrer- og Snedkerforretning v/Lars Toft

CVR: 18463970​

Kontakt

Din garanti