Udskiftning af vinduer med mange års erfaring

Har du brug for hjælp til udskiftning af vinduer i Sønderborg, Aabenraa eller Als, vil vi her hos Tømrer- og Snedkerforretning v/ Lars Toft give dig en god pris. Vi skifter dine gamle vinduer ud med energirigtige vinduer, der er energibesparende. Vi har mange års erfaring, hvilket betyder, at vi ved alt om, hvilke vinduer der vil passe bedst til resten af dit hus.

Ønsker du nye vinduer, så vil vi kunne være behjælpelige med blandt andet energivinduer, men også aluvinduer efter mål, da vi laver specialvinduer efter lige netop de mål, du ønsker.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Hvad udskiftning af vinduer præcis vil kunne komme til at koste, afhænger af blandt andet af opgavens omfang. Vi garanterer dog altid konkurrencedygtige priser i hele Sønderjylland. 

Dette er dog langt fra noget, der går ud over kvaliteten i vores arbejde, og hos os er du altid garanteret et godt resultat, der lever op til dine ønsker og krav. Vi er desuden dækket af Dansk Håndværk Garantiordning.

Vi tilbyder forskellige løsninger såsom:

  • Udskiftning af termoruder
  • Glaslister
  • Tætningslister samt beslag
  • Udskiftning af partielt nedbrudt træ.

Vi er også i stand til at tilbyde levering og udskiftning med færdigmalede elementer fra de førende fabrikanter i landet, og endelig fremstiller vi døre og vinduer efter de ønskede specialmål.​

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Tag kontakt til os allerede i dag, og få et godt tilbud, såfremt dine døre og vinduer er nedslidte og derfor trænger til enten en renovering eller en udskiftning. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på eksempelvis udskiftning af vinduer, og du kan høre meget mere om vores services ved at ringe til os på telefon 74 46 69 02 eller ved at skrive til os på e-mail lars@toft.mail.dk.​​

Se også vores andre ydelser som tagrenovering og tilbygning.

Uanset om du står over for en stor eller en lille tømreropgave i hjemmet, vil der næsten altid være mindst én uforudset udfordring, der kræver et professionelt blik på tingene. 

Firma

​Tømrer- og Snedkerforretning v/Lars Toft

CVR: 18463970​

Kontakt

Din garanti